Puja al meu cotxe. Woody Guthrie

En Woody Guthrie (Okemah, Oklahoma 14-7-1912, Nova York 3-10-1967), va ser un prolífic i influent músic folk nord-americà, conegut per la seva identificació amb la gent comú, els pobres i els oprimits, així com pel seu odi al feixisme i a l’explotació. És universalment conegut per la seva cançó “This land is your land” que varem cantar amb els avis la diada de Sant Ponç ( podeu veure entrada al blog). Cap el 1945 va escriure una colecció de cançons infantils aplegades en l’àlbum “Songs to grow on for mother and child”. En aquest recull hi ha la cançó “Riding in my car”, que podeu escoltar en aquest video. Però també us pot “sonar” perquè des de fa molt poc, a la TV, podeu veure un anunci que fa la marca de cotxes audi on utilitza aquesta cançó per fer un vehicle de cartró.

Les cançons d’en Woody, han voltat el món. Va cantar amb en Pete Seeger i de retruc, en Xesco Boix i altres animadors també n’han fet adaptacions per cantar les seves cançons en català.

 

Tags:

About The Author

Miqui

Other posts by

Author his web sitehttp://www.miquigimenez.com

17

06 2009

Your Comment