Author Archive

GENIAL!!!!!!!

Una cantant sorprenent interpretant melodies dels més grans compositors!

26

05 2020

BON CAP DE SETMANA!

22

05 2020

MÚSICA DE CINEMA

Amb els alumnes de 5è hem treballat, aquestes darreres setmanes, la MÚSICA I EL CINEMA.

Hem descobert grans bandes sonores i grans compositors de música de cinema, com JOHN WILLIAMS, ENNIO MORRICONE, HANS ZIMMER, RACHEL PORTMAN, JOHN BARRY, JAMES HORNER O ALBERTO IGLESIAS. També hem vist que, la majoria de bandes sonores, estan interpretades per orquestres simfòniques.

Mireu i escolteu!

 

 

 

17

05 2020

EL PIANO

Aquesta setmana farem la presentació del PIANO a les videoconferències dels alumnes de 2n. Sí, sí, d’un PIANO DE VERITAT. Dels que tenen cordes, martellets, pedals…

Ja sabeu que el que tenim a l’aula de música és elèctric. S’assembla moltíssim al piano vertical o de paret, però necessita electricitat per al seu funcionament.

El PIANO que veurem aquesta setmana té cordes, i tot un mecanisme de martells, fustes, tecles…L’obrirem i el podrem veure per dins.

Mentre, podeu gaudir d’aquest vídeo tan divertit, on també veureu com és un piano per dins.

17

05 2020

UNA TEMPESTA MOLT PECULIAR…

Amb els alumnes de 1r estem treballant la INTENSITAT, la qualitat del so que ens diu si la música sona piano(fluix), mig fort, fort, fortíssim…

Mireu i escolteu aquesta coral com interpreta una tempesta. Us recomano que primer feu l’audició sense mirar les imatges. Impressionant!

 

11

05 2020

UNA ORQUESTRA CONFINADA AMB BEETHOVEN

Aquest any 2020 celebrem, a tot el món, el 250è aniversari del naixement del gran músic alemany LUDWIG van BEETHOVEN

Aquesta orquestra ho ha volgut celebrar, malgrat la difícil situació que estem vivint, interpretant una obra d’aquest geni de la història, la 9a Simfonia.

Visca Beethoven i visca “L’himne de l’alegria”.

05

05 2020

PERCUSSIÓ CORPORAL PER PRACTICAR A CASA!!!!

Bon dia nois i noies!

Teniu ganes de passar una bona estona? Doncs aquí us deixem un vídeo molt divertit per a practicar amb el nostre cos i amb algun familiar.

Salut!!!!!!

 

 

05

05 2020

Carnaval de Venècia

Amb els alumnes de 4t, hem fet una activitat amb l’audició del “Carnaval de Venècia”, tema i variacions de Paganini. Molt bé!

 

05

04 2017

Genial!

04

04 2017

Acabem les cançons de Cantània! 6è

Ànim!!! Que ja ho tenim!!!

 

06

05 2016