Archive for desembre, 2009

Sopa de pedres a Manresa

cartell
Amb motiu de la celebració del XXVè aniversari de la mort d’en Xesco Boix, s’han fet actes ben diversos arreu del país. Un d’ells va ser la SOPA DE PEDRES que es va fer a Manresa el dia 24 d’Octubre del 2009. En Miqui hi va poder participar, cantant amb altres músics: En Lluís Atcher, en Carles Belda, en Pep Tort (contes), amb l’Orquestrina del Boix i també presentant una cançó amb el seu fill Martí.
La sopa

Pep Tort, Lluís Atcher, Miqui Giménez i Carles Belda

Pep Tort, Lluís Atcher, Miqui Giménez i Carles Belda

marti02

Martí Giménez i Miqui Giménez. Cantant "Cercles"

marti05
6724a

PER NADAL, AL CASAL

El dilluns dia 14 de desembre, la colla de P-5 va anar a cantar al Casal de la Gent Gran del barri del Cementiri Vell. Ens sembla que als avis els hi va agradar força i varen estar contents. Citem un comentari que ens va fer la Lydia Campà (directora de la coral d’ESO que també van cantar) sobre el nostre concert:
Estimat company. Ahir vaig veure per primera vegada una actuació de nens mooolt petits que disfrutaven cantant, que ademès s’entenía el que cantaven, i que cantaven coses a la seva mida . Felicitacions de tot cor .(si no ho pensès de veritat guardaría un discret silenci) . Una abraçada i bon Nadal“.
IMG_9548-qpr
IMG_9550-qpr
IMG_9553-qpr
IMG_9556-qpr

22

12 2009

Bon nadal tubular!!

22

12 2009