Si t’avorreixes

SI T’AVORREIXES I VOLS FER-TE UNA JOGUINA POTS CLICAR AL BLOC D’EN MIQUI:

http://miquigimenez.blogspot.com.es/p/jocs-i-joguines.html

http://miquigimenez.blogspot.com.es/p/construccio-dinstruments-taller.html

————————————————————

Aquest setembre 2011 hem tornat a jugar al carrer amb motiu de la setmana de la mobilitat.

JOCS CARRER Set2011

=============================

Pots anar al passeig i fer una partida de xives. Necessites una xiva, un forat al terra i algú amb qui jugar, que també porti una xiva. Recorda que la partida segueix aquest ordre: xiva, peu, tute i guà.

xives copia===========================================================
Quan arribi un dia de cel.lebració, demana que et regalin una bona baldufa. Algun adult t’ensenyarà a llançar-la. Si no trobes a ningú, li pots dir al Miqui. Ell t’ensenyarà la manera de fer-ho. Sort!.

baldufa copia

=========================

Ió-ió de canya

L’Àfrica, la Júlia i el Pau ens han ensenyat una joguina feta de canya. És un io-ió que ha construït el Sr Santiago de Camarassa. Sembla ser que el Sr Santiago ho va aprendre  durant un viatge que va fer a Teruel.  Quines coses que passen, casualment, en Miqui també en fa de joguines i instruments de canya. I fa uns anys va portar el seu material a una fira d’instruments de percussió que feien per setmana santa al poble de Hijar. Sabeu on està Hijar ?.  Viatjant i observant, uns aprenem dels altres i ens transmetem coneixements, no?.

Podeu veure imatges dels Io-ios del Sr. Santiago i d’en Miqui.                                                   (26-4-2010)

==============

=================

LA CASTANYETA

==========================================


Your Comment