NYIGO NYIGO

La idea va sorgir cap al segon trimestre del curs 2000-2001.
La proposta de fer un treball interdisciplinar amb el resultat final de l’enregistrament d’un CD va sorgir dels professors especialistes de música de l’escola (Miqui Giménez i Encarna Mora).
Es van plantejar els següents objectius:
-Aprofundir en el treball de veu i cant, incidint en aspects de rigor, seriositat i plaer en fer les coses ben fetes.
-Utilitzar els recursos que ofereix la tecnologia pel que fa a la creació, edició, interpretació i reproducció de música (cançó popular i/o d’autor).
-Prendre consciència d’escola en realitzar un treball conjunt i un projecte comú.
-Relitzar un treball interdisciplinar entre diversos llenguatges artístics (musical i plàstic).
-Oferir a les famílies una mostra de treball que relitzen a l’escola.
-Dinamitzar el treball per tal que els nenes i nenes es facin seu el projecte i puguin observar i fer conscient el procés que han seguit i el resultat obtingut.

El projecte havia d’incloure –evidentment- a tots els nens i nenes de l’escola d’Educació Infantil i Primària. L’objectiu no era un treball musical de rigor sinó portar a terme un projecte de treball. Per això a l’hora de cantar hi havia els “borinots”, els “arritmics”, els que “alucinaven amb la moguda” i els que s’ho prenien amb tranquilitat i no totes les ganes necessaries. Entre 450 alumnes bé hi ha d’haver de tot, no?.

El que hem après, assajat i treballat, ha tingut sentit.
Ara, allò que hem creat, ho volem compartir.
(Els nens i nenes de l’escola).
 
(Contingut: Un cigró petit, Al carrer més alt, Ja plou, Tres i tres i tres, El titella groc, El monstre de Banyoles, L’home de cromanyó, Les cabines de telèfon, L’avi mariner. I les versions instrumentals.)

About The Author

Miqui

Other posts by

Author his web sitehttp://www.miquigimenez.com

02

06 2009

Your Comment