Xesco Boix. Concert presentació cançoner.

Per recordar en Xesco Boix en el vint-i-cinquè aniversari de la seva mort, en Fèlix de Blues va editar un cançoner que va sortir a la llum l’any passat. Però el diumenge 21 de Novembre d’enguany en va fer una presentació a Santa Eulàlia de Ronçana. Hi van participar en Fèlix de Blues, en Noè Rivas, en Pep Valls, els Ara va de Bo, en Jaume Arnella, en Jordi Pujol i la Maria Josep i en Lluís Mª Panyella membres del grup La Bicicleta. Per a en Lluís Mª, va ser el retorn a l’escenari després de patir una embòlia aquest darrer estiu i li vàrem poder veure les ganes de tornar a fer feina animant als nens i nenes d’arreu. Li desitgem una completa recuperació. Ell és l’autor de la cançó que cantem a l’escola: La bicicleta. Podeu veure algunes imatges de la trobada i a la colla de les formigues de P5A que li dedica la cançó desitjant-li que es posi bo ben aviat.About The Author

Miqui

Other posts by

Author his web sitehttp://www.miquigimenez.com

29

11 2010

Your Comment